Hodnocení obchodu

4,9 119 hodnocení
Přidat hodnocení
5
117x
4
0x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
MK Avatar autora Michaela Konečná | 4.10.2020
Zboží jsem obdržela rychle a maso chutnalo celé rodině.
JK Avatar autora Jan Kostka | 30.8.2020
Maso se mi skvěle osvědčilo na vaření během trekingu. Po zahřátí je měkké během chvilky. Očekával jsem ale, že poslouží hlavně jako svačinka na žvýkání během pochodu. Bohužel na žvýkání za syrova je příliš vláknité a zůstane vám v puse nerozžvýkatelný chuchvalec :-) Jinak chuťově skvělé. Nepříliš kořeněné, tak akorát.
MV Avatar autora Martina Volešáková | 9.8.2020
Doporučuji všem lidem kteří mají rádi hovězí maso. Skvělá chuť ????
MS Avatar autora Martin Straňák | 20.7.2020
Koncert chuťových buněk servírovaný samotným mistrem. Po návratu do Evropy bylo velice těžké najít výborný biltong a Andries splňuje zadání na 110%. Kdo neochutnal, o hodně přichází.
MS Avatar autora Marcela Stefcová | 2.7.2020
Výborné maso, skvělá komunikace a servis, ochotný majitel. Perfektní! Doručuji dále.
MS Avatar autora Milada Skučková | 18.6.2020
Jsem velice spokojená.Maso výborné.Skvělé jako dárek
ŠP Avatar autora Šárka Píšová | 2.6.2020
se stránkou jsem velmi spokojena a produkty které jsem zde objednala udělaly v mé rodině velkou radost a velmi chutnaly.Děkuji
EK Avatar autora Eliška Ketnerová | 13.5.2020
Moc dobré maso, skvělé jako dárek. Komunikace s panem majitelem výborná, je velice ochotný. Ikdyz došlo k záměně objednávky vše se vyřešilo včas a komunikace proběhla ihned. Jelikož to byl dárek při předání mi sdělil ze přiložil k malou pozornost jako dárek k narozeninám. Rozhodne doporučuji.
IS Avatar autora Iveta Salavcová | 7.5.2020
Velmi. Bašta
H Avatar autora Heureka.cz (ověřený zákazník) | 4.5.2020
+ Super jako vždy

JS Avatar autora Jiří Syrový | 24.4.2020
Já a můj pes Otík na tom ujíždíme
DT Avatar autora Daniel Tanuška | 24.4.2020
????????
JN Avatar autora Jana Nováková | 18.4.2020
velmi spokojeni
H Avatar autora Heureka.cz (ověřený zákazník) | 6.4.2020
+ kvalita
+ jinde takové neseženete

Ceny jsou sice vyšší, ale odpovídá kvalitě. Oceňuji, ze je to vyrobeno v ČR a maso z ceske farmy. Moc milý majitel.
O Avatar autora Ondrej F. | 6.4.2020
Skvele!
D Avatar autora Dominik | 15.3.2020
Výborné jak maso tak klobásky.
L Avatar autora Lucie | 11.3.2020
Dokonalé
H Avatar autora Heureka.cz (ověřený zákazník) | 8.3.2020
+ Prináša autenticku chuť Južnej Afriky
+ Top produkt v ponuke
+ Perfektný prístup

Krásny obchod a juhoafrickym majiteľom , ktorý krásne rozpráva po česky a doslova akoby si splnil sen, z ktorého má radosť a je to cítiť aj v produktoch.
VV Avatar autora Vojtěch Vosáhlo | 5.3.2020
Nejlepší sušené maso, jaké jsem ochutnal.
L Avatar autora Lucie | 27.2.2020
Spolehlivý obchod a výborné výrobky

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 120

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.