Hodnocení obchodu

5,0 112 hodnocení
Přidat hodnocení
5
111x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
EK Avatar autora Eliška Ketnerová | 13.5.2020
Moc dobré maso, skvělé jako dárek. Komunikace s panem majitelem výborná, je velice ochotný. Ikdyz došlo k záměně objednávky vše se vyřešilo včas a komunikace proběhla ihned. Jelikož to byl dárek při předání mi sdělil ze přiložil k malou pozornost jako dárek k narozeninám. Rozhodne doporučuji.
IS Avatar autora Iveta Salavcová | 7.5.2020
Velmi. Bašta
H Avatar autora Heureka.cz (ověřený zákazník) | 4.5.2020
+ Super jako vždy

JS Avatar autora Jiří Syrový | 24.4.2020
Já a můj pes Otík na tom ujíždíme
DT Avatar autora Daniel Tanuška | 24.4.2020
????????
JN Avatar autora Jana Nováková | 18.4.2020
velmi spokojeni
H Avatar autora Heureka.cz (ověřený zákazník) | 6.4.2020
+ kvalita
+ jinde takové neseženete

Ceny jsou sice vyšší, ale odpovídá kvalitě. Oceňuji, ze je to vyrobeno v ČR a maso z ceske farmy. Moc milý majitel.
O Avatar autora Ondrej F. | 6.4.2020
Skvele!
D Avatar autora Dominik | 15.3.2020
Výborné jak maso tak klobásky.
L Avatar autora Lucie | 11.3.2020
Dokonalé
H Avatar autora Heureka.cz (ověřený zákazník) | 8.3.2020
+ Prináša autenticku chuť Južnej Afriky
+ Top produkt v ponuke
+ Perfektný prístup

Krásny obchod a juhoafrickym majiteľom , ktorý krásne rozpráva po česky a doslova akoby si splnil sen, z ktorého má radosť a je to cítiť aj v produktoch.
VV Avatar autora Vojtěch Vosáhlo | 5.3.2020
Nejlepší sušené maso, jaké jsem ochutnal.
L Avatar autora Lucie | 27.2.2020
Spolehlivý obchod a výborné výrobky
H Avatar autora Heureka.cz (ověřený zákazník) | 24.2.2020
+ Stále bezkonkurenčně nejlepší Biltong u nás

AB Avatar autora Andrei Bogdan | 22.2.2020
Very good
MB Avatar autora Milan Bubeník | 14.2.2020
Výborné masenko...všem labužníkum doporučuji vyzkoušet:)
MT Avatar autora Monika Tatíčková | 9.2.2020
Maso a klobasky bylo vyborne, jen se mi nelibila teda doba dodani zbozi. Jinak samozrejme doporucuji!
H Avatar autora Heureka.cz (ověřený zákazník) | 5.2.2020
+ Výborné
+ Doporučuji

Skvělá chuť, doporučuji, budu objednávat znovu. Kdo má rád chilli určitě neváhejte vzít chilli hovězí.
KS Avatar autora Kateřina Sedláková | 2.2.2020
Naprostá spokojenost, velmi vstřícný majitel, je vidět, že svou práci má rád.
TM Avatar autora Tomáš Maštera | 2.2.2020
Luxus

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 113

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.