Hodnocení obchodu

5,0 207 hodnocení
Přidat hodnocení
5
203x
4
2x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 17.9.2022
+ Nejlepší sušené maso
+ Cena

JS Avatar autora Jaroslav Stříbrský | 12.9.2022
F Avatar autora Filip K. | 5.9.2022
Superske urcite objednam znova
MZ Avatar autora Marilize Zeelie | 26.8.2022
Jejich produkty doma naprosto milujeme, super.
MT Avatar autora Miloslav Trávníček | 26.8.2022
Super obchod. Doporucuji
T Avatar autora Tzane | 19.8.2022
I grew up in South Africa ....and I can tell you, there is no difference. André's biltong surprised me; highly recommend it. Excellent customer care. __________________________ Vyrůstal jsem v jižní Africe. Andrého biltong je lepší než africký originál - zkrátka není rozdílu!! Vysoká kvalita; vřele doporučuji . Perfektní pro -klientský přístup.
Avatar autora | 21.7.2022
Velmi vstřícné jednání, rychlé dodání. Všem vřele doporučuji.
BS Avatar autora Blanka Staňková | 20.7.2022
Avatar autora | 4.7.2022
+ Chuť je prostě boží

Avatar autora | 11.5.2022
+ Skvele produkty a naprosto uzasne jednani. Velmi mily a vysel mi ve vsem naprosto vstric, kdyz jsem potrebovala balicek dorucit co nejdriv. Rozhodne doporucuji!!!
- Zadne nejsou.

VS Avatar autora Vladimir Soumar | 5.5.2022
LM Avatar autora Lucie Michalčíková | 21.2.2022
Objednávala jsem dárkový box Biltong premium style přítelovi a už teď vím, že jsem neobjednávala naposledy. Maso si vychvaloval, kvalita je znát a celkově mě box velmi překvapil i cena je velmi přijatelná.
M Avatar autora Monika | 24.12.2021
Super
J Avatar autora Jana | 23.12.2021
Super!!!!!!!!!!!!!!!!
JM Avatar autora Jana Mikulecká | 13.12.2021
Nakupuji již podruhé jako dárek pro přítele a vždycky spokojen na 100%!!
P Avatar autora Palino | 1.12.2021
Všetko je super, len by som uvítal v predaji ochutnávací balíček…. Objednával som prvý krát a neobjedal som si všetky druhy. Čo bola chyba…
LM Avatar autora Lukáš Mrázek | 30.11.2021
Rychle vyřízeno a dobrá kvalita.
H Avatar autora Hanka | 30.11.2021
Obchod mohu jen a jen doporučit, je znám špičkovou kvalitou sušeného masa, majitel je ochotný a vstřícný.
S Avatar autora Sylvie | 30.11.2021
Na 1*
Avatar autora | 28.11.2021
+ - zboží (sušené maso), které v takové kvalitě jinde nenajdete
+ - vstřícnost majitele

Stránka 1 z 11 , položek celkem: 209