Hodnocení obchodu

5,0 185 hodnocení
Přidat hodnocení
5
181x
4
2x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Petr | 22.9.2021
Maso má vynikající chuť nepřeraženou zbytečným množstvím koření. Komunikace obchodu je rychlá. Celkově jsem velmi spokojen.
MN Avatar autora Michal Novotný | 22.9.2021
Naprosto vynikající.
Avatar autora | 20.9.2021
Jen samé výhody Vynikající kvalita Velké překvapení Pěkné balení
E Avatar autora Eva | 18.9.2021
Rychlé vyřízení a superkvalita produktu. Ještě nám poslali dáreček za první nákup, děkujeme moc. Tohle nebyl poslední nákup.
Avatar autora | 8.9.2021
+ Great taste

A Avatar autora Andrei | 31.8.2021
It's the best
H Avatar autora Honza | 30.8.2021
Nenahraditelný produkt
ŠH Avatar autora Štěpánka Hronková | 26.8.2021
Maso je vynikající a perfektně ochucený, doba doručení je zhruba měsíc, takže doporučuji objednat s předstihem. Obchod se mnou nijak nekomunikoval, ale nakonec se za potíže omluvili.
JR Avatar autora Jaroslav Růžička | 24.8.2021
Velmi neobyčejný osobní přístup a navíc skvělé produkty sušeného masa - skvělá kvalita. Nemám co vytknout ani k rychlosti dodání. Doporučuji.
GK Avatar autora Gabriela Kovaříková | 16.8.2021
Objednejte s dostatečným předstihem. Já čekala přes měsíc. Ale kvalita produktu úžasná, takže jedině doporučuji.
L Avatar autora Lucie | 5.7.2021
Jsem spokojená, maso je výborné.
Avatar autora | 31.5.2021
+ Maso chuťově dobré
- Tenké kousky jsou super, ale půlku balení tvoří tlusté kousky a ty jsou skutečně hodně žvýkací a není to ono

Avatar autora | 22.5.2021
+ Komunikace
+ Sortiment

JM Avatar autora Jiří Marek | 20.5.2021
Shosholoza,Kule ... Zontaba, Stimela siphume South Africa!!!!!!!! Nádherný návrat do mého dětství. Jak už jsem Vám psal Andre, chuť je takřka totožná s tím, co si pamatuji. Děkuji vám za to. Určitě to nebyl můj poslední nákup. Jste super. Moc si cením Vašeho nápadu.
Avatar autora | 13.5.2021
Skvělá komunikace a výborná chuť Biltongu...
V Avatar autora Vratislav | 12.5.2021
!!!!!
Z Avatar autora zakaznik | 10.5.2021
goooood!
M Avatar autora Marcela | 9.5.2021
super
Avatar autora | 7.5.2021
+ Vše bylo naprosto v pořádku. Skvělá domluva, veliká ochota, mohu jen doporučit!

J Avatar autora Jiří | 6.5.2021
Kvalita a perfektní osobní přístup.

Stránka 1 z 10 , položek celkem: 186

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.