Hodnocení obchodu

5,0 195 hodnocení
Přidat hodnocení
5
191x
4
2x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Monika | 24.12.2021
Super
J Avatar autora Jana | 23.12.2021
Super!!!!!!!!!!!!!!!!
JM Avatar autora Jana Mikulecká | 13.12.2021
Nakupuji již podruhé jako dárek pro přítele a vždycky spokojen na 100%!!
P Avatar autora Palino | 1.12.2021
Všetko je super, len by som uvítal v predaji ochutnávací balíček…. Objednával som prvý krát a neobjedal som si všetky druhy. Čo bola chyba…
LM Avatar autora Lukáš Mrázek | 30.11.2021
Rychle vyřízeno a dobrá kvalita.
H Avatar autora Hanka | 30.11.2021
Obchod mohu jen a jen doporučit, je znám špičkovou kvalitou sušeného masa, majitel je ochotný a vstřícný.
S Avatar autora Sylvie | 30.11.2021
Na 1*
Avatar autora | 28.11.2021
+ - zboží (sušené maso), které v takové kvalitě jinde nenajdete
+ - vstřícnost majitele

BK Avatar autora Boris Klus | 24.11.2021
super
Avatar autora | 23.11.2021
Přehledný obchod, rychlé dodání
JS Avatar autora Jiří Sup | 21.10.2021
prostě super
P Avatar autora Petr | 22.9.2021
Maso má vynikající chuť nepřeraženou zbytečným množstvím koření. Komunikace obchodu je rychlá. Celkově jsem velmi spokojen.
MN Avatar autora Michal Novotný | 22.9.2021
Naprosto vynikající.
Avatar autora | 20.9.2021
Jen samé výhody Vynikající kvalita Velké překvapení Pěkné balení
E Avatar autora Eva | 18.9.2021
Rychlé vyřízení a superkvalita produktu. Ještě nám poslali dáreček za první nákup, děkujeme moc. Tohle nebyl poslední nákup.
Avatar autora | 8.9.2021
+ Great taste

A Avatar autora Andrei | 31.8.2021
It's the best
H Avatar autora Honza | 30.8.2021
Nenahraditelný produkt
ŠH Avatar autora Štěpánka Hronková | 26.8.2021
Maso je vynikající a perfektně ochucený, doba doručení je zhruba měsíc, takže doporučuji objednat s předstihem. Obchod se mnou nijak nekomunikoval, ale nakonec se za potíže omluvili.
JR Avatar autora Jaroslav Růžička | 24.8.2021
Velmi neobyčejný osobní přístup a navíc skvělé produkty sušeného masa - skvělá kvalita. Nemám co vytknout ani k rychlosti dodání. Doporučuji.

Stránka 1 z 10 , položek celkem: 197