Hodnocení obchodu

5,0 152 hodnocení
Přidat hodnocení
5
150x
4
0x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
V Avatar autora Vladimír | 14.4.2021
opakovaný nákup a opět spokojenost
M Avatar autora Martina | 8.4.2021
Vše v pořádku.
MB Avatar autora Miroslav Buček | 2.4.2021
Super kauf, výborná chuť.
L Avatar autora Lucie | 1.4.2021
Byla jsem velmi mile překvapená. Maso není tak tvrdé jako jsem byla zvyklá u jiných značek. A chuť je skvělá jak naturální tak i kořenená. Rozhodně stojí za vyzkoušení.
P Avatar autora Petersön | 1.4.2021
Prostě boží!
MK Avatar autora Monika Kubátová | 31.3.2021
Nejlepší sušené maso. Za zpoždění omluva v podobě dárečku. Mohu jen doporučit. Díky za obchod
LS Avatar autora Ludmila Sivčáková | 30.3.2021
OK, doporučuji všem, kdo sušené maso jí. Lidka
P Avatar autora Petr | 19.3.2021
Zatím jsem ještě neochutnal, ale vše přišlo jak bylo objednáno a vypadá to moc lákavě už na první pohled :-).
M Avatar autora Monika | 17.3.2021
Ano
B Avatar autora Brett G | 12.3.2021
100% the best biltong in Prague
TD Avatar autora Tomas Dytrych | 24.2.2021
Za mě nejlepší biltong z asi čtyř v česku vyráběných značek, které jsem v posledním půlroce ochutnal. Fakt TOP!
A Avatar autora Anna | 17.2.2021
Perfektní kvalita masa i příslušenství.
K Avatar autora Katerina | 17.2.2021
Maso zde kupuji již delší dobu, je opravdu výborné. Při poslední dodávce, jsem nechtíc obdržela, objednávku jinou. Myslela jsem, že se bude řešit standardním způsobem (vrátit, co mi nepatří, zaslat zpět dodavateli). Ale sám pan majitel mi během chvilky zavolal, omluvil se za toto nedopatření, zaslal správný balíček s mojí objednávkou (který mám již u sebe) a řekl, že rozhodně vracet, posílat nic zpět nemusím. Byla to náhrada za tento omyl. Chtěla bych touto cestou ještě jednou poděkovat, poněvadž tohle se nestává moc často. Thumbs up!
K Avatar autora Klára | 12.2.2021
Super kvalitní produkt, mohu jen doporučit!
MP Avatar autora Mathew Palm | 10.2.2021
Hi Andries, Die Chili bites is baie lekker dankie! quality and taste is 100% on-par as in South Africa! and it's probably going to be my preferred choice of biltong from you! Thank you / Dankie, Groete!
LB Avatar autora Ladislav Budský | 9.2.2021
Naprosto super.
S Avatar autora Strøke | 22.1.2021
Naprosto bez závad !!!!
J Avatar autora Jana | 21.1.2021
výborné :-)
ŠL Avatar autora Šafářová Lenka | 6.1.2021
Naprostá spokojenost. Vřelá a milá komunikace, která se jen tak někde dneska nevidí. Samotný výrobek naprostá bomba. Maso opravdu skvělé. Bylo zakoupeno jako dárek a mohu opravdu jenom doporučit, protože splnil svůj účel na maximum.
K Avatar autora Karel | 28.12.2020
Spokojenost

Stránka 1 z 8 , položek celkem: 153

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.