BILTONG INFO

PŘÍBĚH MÉHO SUŠENÉHO MASA

MOJE MOTTO A VIZE Mým mottem je „Don´t just eat to eat", což by se dalo volně přeložit jako „Nejez jen proto, abys jedl“. Mám tím na mysli především to, že je potřeba si vybírat, co jím. Přál bych si, aby se lidé začali soustředit na kvalitu potravin, řešili podrobněji jejich složení a především se zajímali, co svému tělu dodávají právě v podobě...

CO JE BILTONG A JAK POZNAT ORIGINÁL

Biltong je druh sušeného masa původem z Jižní Afriky. Jedná se o tradiční sušené maso s dlouholetou historií, jehož oblíbenost však přetrvává do dnes. Na rozdíl od Jerky, které zde zná většina lidí jako jediné sušené maso, je Biltong sušený v celku, několik dní, za použití výhradně nízkých teplot do 30°C, díky čemuž si zachovává svou vláčnost, ne...

BILTONG A JERKY - V ČEM JE ROZDÍL?

Biltong a Jerky, jaký je v těchto dvou sušených masech rozdíl? Většina lidí zde v ČR zná sušené maso téměř výhradně pod názvem „jerky“. Rád bych vám tedy dnes ve svém článku objasnil, jak se tyto druhy vlastně liší. Tím prvním rozdílem je země, ve které byl před mnoha lety takovýto způsob výroby sušeného masa vynalezen. Biltong pochází z mého ...

SLOŽENÍ VÝROBKŮ

Biltong Premium Natural sušené hovězí maso – masný výrobek trvanlivý Složení: hovězí maso (nízký roštěnec - sirloin , květová špička - rump steak) mořská sůl, jablečný ocet, směs koření Na 100g sušeného masa je použito 225g hovězího masa v syrovém stavu. Spotřebujte do data uvedeného na obaluSkladujte v suchu při teplotě od +5 do +25 CPo otevř...

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.