SETKÁNÍ S VÁMI NA MOTOSALONU 2019

Biltong Premium na Motosalonu

Díky našemu partnerovi TOURATECH CZ, prodejci špičkových doplňků a příslušenství pro adventure moto-cestování, jsme měli možnost nabídnout vám k ochutnávce naše sušené maso na veletrhu Motosalon2019.

Akce to byla obrovská, již od sobotního rána, kdy jste nás mohli na stánku TOURATECH CZ najít, proudily halami předlouhé zástupy lidí. K vidění toho bylo opravdu mnoho. Od úžasných strojů a půvabných žen, přes řadu doplňků i náhradních dílů, až po kvalitní příslušenství pro cestovní motocykly, a tak srdce každého fanouška jedné stopy zaplesalo.

Váš výrazný zájem o ochutnávku nás velice překvapil. Chvílemi se u našeho improvizovaného „stánku ve stánku“ tvořily dokonce fronty. ;) Byli jsme rádi za vaše nadšení a jsme opravdu potěšeni, že naše maso velmi chutnalo jak pánům, tak dámám a dokonce i malým dětem. Biltong Chilli mizel z našeho prkénka závratnou rychlostí a řadu z vás, dle reakcí, oslovila také zajímavá a příjemně kořeněná chuť klobásek Droëwors. Někteří jste naopak ocenili spíše přírodní variantu Biltongu, kde nejvíce vyniká především chuť masa, nerušená pálivostí. Kdybychom ale měli vybrat favorita ochutnávky, bylo by to těžké, neboť síly byly opravdu vyrovnané a každý si u nás našel to své.

Sušené maso ochutnávka

Ptali jste se nás na různé detaily, a ačkoliv chvílemi nebylo přes zvuk vytočených motorů našlapaných a vskutku nádherných strojů slyšet ani slovo ;), snažili jsme se vám vše osvětlit k plné spokojenosti. Při osobním setkání s Andrem jste se dozvěděli něco o způsobu naší výroby, složení sušeného masa i o rozdílech mezi Jerky a Biltongem. Mnozí z vás jste si pak při té příležitosti rovnou zakoupili maso také na doma, což nás velice potěšilo. Zájem byl tak velký, že jsme vám okolo 17h již téměř neměli co nabídnout a všechny naše nemalé zásoby, které jsme si pro vás připravili, zmizely jako BMW S 1000 RR na německé dálnici! ;) Ale to jsme samozřejmě rádi! Již teď pro vás proto s plným plynem a nasazením připravujeme novou várku sušeného masa a těšíme se, že se s vámi potkáme zase při nějaké další příležitosti. Venku se již otepluje a Motosalon 2019 nebyl ani v nejmenším jedinou akcí tohoto roku, kde se s námi budete mít možnost osobně setkat.

Děkujeme všem, kteří jste se za námi zastavili, a velké poděkování patří také našemu partnerovi, společnosti TOURATECH CZ, díky kterému jsme se mohli této akce zúčastnit. Pozvání si velmi vážíme a přejeme po Motosalonu 2019 mnoho nových a spokojených zákazníků!

Biltong Premium - Signature product by Andries van Staden